UZAK, Tottenham hamlesinin çöküşün eşiğinde olduğu için mutlu.

UZAK, Tottenham hamlesinin çöküşün eşiğinde olduğu için mutlu.

En son imzamız olan @AnthonyMartial’a merhaba deyin! #mufc #WelcomeMartial https://t.co/jYib9ICbmz

– Manchester United (@ManUtd) 1 Eylül 2015 17:21 James Wilson da Manchester United’da KALACAK

SIMON JONES: James Wilson, Premier Lig ve Şampiyona taraflarından gelen güçlü ve çeşitli ilgiye rağmen Manchester United’da kalıyor.

United, Javier Hernandez’i satmasına ve Adnan Januzaj’ı ödünç vermesine rağmen 19 yaşındaki olasılığın Old Trafford’dan ayrılmasına izin vermeyi düşünmüştü.

Koçluk personeli, Wilson’dan, ileriye doğru sıralar için rekabet konusunda tehlikeli bir şekilde eksik kalmasına rağmen, kemerinin altında tutarlı bir rekabetçi oyun koşusu almasını istedi.

Ancak, bu öğleden sonra onu, 36 milyon sterlinlik yeni imzalı Anthony Martial, Wayne Rooney, Marouane Fellaini ve Memphis Depay ile birlikte bir yer için hak iddia etme şansı verilecek ilk takım kadrosunda tutmaya karar verdiler.

United, yine de İngiltere 21 Yaş Altı uluslararası takımını ay sonunda Derby County ile imzalamaya istekli olanlar arasında borçlanmasına izin vermeyi düşünebilir.

17:19

Martial, Manchester United’a dört yıllık anlaşmada katıldığı için heyecanlı

Manchester United, Martial’ın Monaco’dan beşinci bir seçenekle dört yıllık bir anlaşma ile katıldığını doğruladı.

Forvet, Red Devils’e gitmek için sabırsızlandığını zaten açıkladı.

Martial, Manchester United’ın resmi web sitesine verdiği demeçte, Manchester United’a katılacağım için çok heyecanlıyım.

Her zaman Premier Lig’de oynamak ve dünyanın en büyük kulübüne katılmak istemişimdir, her genç futbolcunun hayalini kurduğu şeydir. Yeni takım arkadaşlarımla tanışmayı ve kariyerinde çok şey başaran Louis van Gaal ile çalışmayı dört gözle bekliyorum. ‘

17:15

Manchester United, Anthony Martial’ın 36 milyon sterlinlik imzasını doğruladı

#mufc, Fransız forvetini duyurmaktan mutluluk duyar @AnthonyMartial, Monako’dan transferini tamamladı. #WelcomeMartial pic.twitter.com/Eohl6tMOOz

– Manchester United (@ManUtd) 1 Eylül 2015 17:15 Watford, Crystal Palace’tan Adlene Guedioura’nın imzasını tamamladı

GÖREVLİ: Geri döndü! Eve hoş geldiniz @AdleneGUEDIOURA, #watfordfc http://t.co/8S5DSJDdla pic.twitter.com/Yh9NCagqkP adresinde 3 yıllık bir anlaşma imzalayan

– Watford FC (@WatfordFC) 1 Eylül 2015

VINE: #watfordfc hayranları için Adlene’den bir mesaj! https://t.co/Px7sZh300S

– Watford FC (@WatfordFC) 1 Eylül 2015 17:13 Sportsmail’den Jack Gaughan tarafından daha önce bildirildiği üzere Ryan Woods, Brentford’a katıldı

KIRILMA | @ RyannWoods4 açıklanmayan bir ücret karşılığında @shrewsweb’den #brentfordfc’ye katıldı #DeadlineDay pic.twitter.com/ffzB0rNHSB

– Brentford FC (@BrentfordFC) 1 Eylül 2015 17:10 Lennon’ın Spurs’tan Everton’a taşınması bir kredi anlaşması olarak belirlendi

JOE BERNSTEIN: Aaron Lennon için her şey yeniden deja vu.bahsegel yeni site O, Ocak penceresinin son birkaç saatinde Spurs’tan Everton’a kredi verdi ve sonunda bir bugün vuruşu tekrarlayan bir hamle bir goer oldu.

Ancak bu sefer Goodison’daki resmi fotoğrafçıya gülümseyebilir.

17:08

Saido Berahino, West Brom’da kalacak gibi görünüyor …

…ve forvet, Tottenham hamlesinin çöküşün eşiğinde olduğu için mutlu görünüyor. Temelde WBA için oynamayı reddedeceğini mi söylüyor?

Ne yazık ki kulübün bana nasıl davrandığını tam olarak söyleyemem ama resmi olarak Jeremy Peace’i asla oynamayacağımı söyleyebilirim.

– Saido Berahino (@SBerahino) 1 Eylül 2015 17:06 Dyer’in Swansea’ya gelişi bir tıbbi ile başlayacak

Sportsmail’den Riath Al-Samarrai, Dyer’in bir kredi anlaşması gibi görünen Swansea’dan Leicester’a gittiğini daha önce bildirdi.

Şimdi vardıktan sonra, hızlı bir tıp gibi görünen bir şeye girecek.

17:01 Emmanuel Adebayor Tottenham Hotspur’da KALACAK

SAMI MOKBEL: Emmanuel Adebayor’un bugünün transfer süresinin ötesinde Tottenham’da kalması bekleniyor.

Togolu forvet, dün gece yeniden canlandırıldıktan sonra West Ham’a bir hamle yapmaya hevesliydi.

Ancak Hammers’ın, Carl Jenkinson ve Victor Moses ile harçlıklarını kullandıktan sonra Premier Lig oyuncularını ödünç almalarına artık izin verilmediğinden, Spurs forvet, sözleşmesinin feshi konusunda mevcut işverenleri ile görüşmeye zorlandı.

Bununla birlikte, Adebayor ve Spurs’un herhangi bir orta yol bulmanın çok yol açtığı anlaşılıyor, forvet kararlı bir şekilde kulübün haftalık 100.000 £ anlaşmasını tam olarak ödüyor.

Bir uzlaşma figürü hakkındaki görüşmelerin bugün sonuçlanması pek olası değil, bu da Adebayor’un Spurs’a takıldığı anlamına geliyor.

Adebayor, Spurs ile serbest bırakılması için bir anlaşma yapması şartıyla, bugünkü saat 18: 00’den sonra ücretsiz transferle West Ham’a katılabilir. 

17:00 Transfer penceresinin kapanmasına sadece BİR saat kaldı …

Al onu, Muse

16:58 Shrewsbury Kasabası Larnell Cole’u Fulham’dan Ocak ayına kadar kiraladı.

…ve sonra anlaşmayı duyururken adını yanlış heceleyin. İyi bir başlangıç ​​değil…

IN: Kasaba, atak görüşlü orta saha oyuncusu Larenll Cole’un @ FulhamFC’den Jan’a kadar kiralık olarak imzalandığını doğruladı #DeadlineDay pic.twitter.com/zHCLgAGqhi

– Shrewsbury Town FC (@shrewsweb) 1 Eylül 2015 16:56 Nathan Dyer, Son Tarih Günü helikopter yarışının son yıldızı!

Swansea kanat oyuncusu Nathan Dyer, taksiyle veya kendi arabanızla gelmeyi unutun, Foxes sahibinin helikopteriyle Leicester City’ye geldi!

Premier Lig’in yeni çocukları Dyer’ı almak için bu kadar çaresiz durumda. Anlaşmayı önümüzdeki saat içinde yapabilirler mi?

16:54 West Brom, Tottenham’a unutmasını söyleyen tek kulüp değil …

Spurs, hafta sonu Ayoze Perez için Newcastle ile ilk temas kurdu ancak #nufc’un satış yapmayacağı söylendi.

– Adam Crafton (@AdamCrafton_) 1 Eylül 2015 16:52 Crystal Palace, Norwich’in geç teklifine rağmen Dwight Gayle’ın gitmesine izin vermiyor

NEIL ASHTON: Palace, Dwight Gayle’ın ayrılmasına izin vermekte isteksiz çünkü zamanında bir değişiklik imzalayamıyorlar. Norwich, Palace’ın değerlendirmesini kabul etti, ancak zaman çok kısa görünüyor.

Dwight Gayle, Norwich City’den geç ilgi konusu oldu 16:50 West Brom, Saido Berahino’yu tutabileceklerinden emin

LAURIE WHITWELL: West Brom kararlı davrandı Berahino, bir teklif geri çevrilemeyecek kadar iyi gelmedikçe satılmayacak, ancak Tottenham’ın üçüncü teklifi bu miktarın önemli ölçüde altına düştü.

Toplam ücretin, Berahino’nun önerdiği beş yıllık sözleşmesinin uzunluğu olduğuna inanılan – birkaç yıl içinde, karşılanması gereken bir dizi koşulla kademeli olarak arttığı anlaşılıyor.

West Brom teklifi elden reddetti ve Spurs bahisleri önemli ölçüde artırmadıkça oyuncuyu akşam 6 son tarihinin ötesinde tutacağından emin. 

Tony Pulis, kendi transferlerini finanse etmek için Berahino’yu satma olasılığına daha açık davrandı ve 22 yaşındaki Hawthorns’ta kalırsa, bu da baş antrenörün Matt Phillips’i takip etmesinde zincirleme etkisi yaratması muhtemeldir. Queens Park Rangers kanat oyuncusu.

16:47 En az bir anlaşma, Tottenham için herhangi bir yaygara olmadan geçmek gibi görünüyor

Yine de bu Kuzey Londra kulübünün çıkış kapısıyla ilgili.

Tottenham’ın en uzun süre hizmet veren oyuncusu Aaron Lennon, 4.5 milyon sterlin değerinde olduğuna inanılan bir anlaşmada Everton’a katılacak gibi görünüyor.

Eski İngiltere orta saha oyuncusu geçen sezon Goodison Park’ta başarılı bir kredi büyüsünün tadını çıkardı.

Aaron Lennon, geçen sezonun ikinci yarısını Everton’da kiralık olarak geçirdi 16:44 Arsenal artık Zlatan Ibrahimovic’i karaya çıkarmak için favoriler …

Grevciler şu anda kuzey Londra’nın konuşması ve Arsenal’in artık Paris Saint-Germain’i öne çıkaran Zlatan Ibrahimovic’i tercih etmesi bekleniyor.

Yapamazlar, değil mi?

1. İbrahimoviç satılık 2. Wenger Paris’te 3. Şimdi bu … pic.twitter.com/WiDjf9OMRm

– Mike Anstead (@mike_anstead) 1 Eylül 2015 16:40 Tottenham Berahino’yu karaya çıkarmak için çaresiz görünüyor …

Çünkü West Brom’un golcüsü Saido Berahino’ya DÖRDÜNCÜ teklif verdiler. WBA bunu kabul edecek mi, bunun Kuzey Londra kulübünden sonuncusu olacağı bildirildi.

West Bromwich Albion’dan Saido Berahino, Tottenham’dan bildirilen dördüncü bir teklifin konusu 16:37 Watford’dan Matej Vydra, Reading’e doğru gidiyor

Watford için gerçekten yoğun bir dönemdi ve bu sadece gelen oyuncular açısından değil.

Sportsmail’den Simon Jones, Matej Vydra’nın Watford’dan Reading’e sezonluk bir kredi için imza attığını doğruladı.

16:29 Manchester United, Monako’dan Anthony Martial ile sözleşme imzalayacak.

Dün geceki tüm David de Gea destanı, Manchester United taraftarlarının kulüplerinin tekrar geç ayrılacağı konusunda terlemesine neden olabilir, ancak Anthony Martial’ın Monaco’dan hareketinin onaylanmış bir anlaşma olduğu anlaşılıyor.

Yardım edemem ama Red Devils’in maksimum etki için duyuruyu son dakikaya sakladığını hissediyorum. Belki de içimdeki alaycı budur …

16:22 Başarısız tekliflerden bahsetmişken, bu bizi Chelsea ve Marquinhos’a götürüyor …

Çünkü Chelsea’nin defans oyuncusu Marquinhos için İKİ son gün teklifi verdiğine dair haberler var, ancak ikisi de Paris Saint-Germain tarafından reddedildi.

16:17 Tottenham’dan çılgınca son dakika eylemi olmadan son tarih değil …

Ancak West Brom’un Tottenham Hotspur’un Saido Berahino için ÜÇÜNCÜ teklifini reddettiği yönünde haberler geliyor.

Spurs’un çaresizce ihtiyaç duydukları forvet oyuncusunu yakalaması için zaman azalıyor, ancak West Brom başkanı Jeremy Peace, Spurs mevkidaşı Daniel Levy ile müzakerelere boyun eğmemeye kararlı.

Aslında Tony Pulis, kulübün antrenman sahasını şimdiden terk etti. Kuzey Londra kulübünün Baggies ile dördüncü bir teklifle anlaşmaya varmak için yaklaşık 100 dakikası var.

16:08

Watford, Obbi Oulare’nin beş yıllık anlaşmada 6 milyon sterlinlik imzaladığını da doğruladı

RESMİ: #watfordfc Belçikalı forvet Obbi Oularé ile Club Brugge’den 5 yıllık bir anlaşma imzaladı http://t.co/B7qWedXnW4 pic.twitter.com/DOYw19Gq0r

– Watford FC (@WatfordFC) 1 Eylül 2015 16:05

Jack Sullivan, Michail Antonio’yu daha önce açıkladı, ancak West Ham anlaşmayı onayladı

KIRILMA: Winger @Michailantonio, iki yıllık bir seçenekle dört yıllık bir sözleşme ile Hammers’a katıldı #WelcomeMichail pic.twitter.com/porrdMtGbZ

– West Ham United FC (@whufc_official) 1 Eylül 2015

BREAKING: @Official_NFFC’den @Michailantonio’nun imzalandığını duyurmaktan mutluluk duyuyoruz! http://t.co/vjeWc1JLEx pic.twitter.com/a1pEmGXsuZ

– West Ham United FC (@whufc_official) 1 Eylül 2015

Heyecan verici kanat oyuncusu Michail Antonio’yu West Ham United’da ağırlamaktan mutluluk duyuyorum. dg #WelcomeMichail pic.twitter.com/TFaAfzZk7x

– David Gold (@davidgold) 1 Eylül 2015 16:02 Watford, Obbi Oulare için Club Bruges ile 6 milyon sterlinlik anlaşma kabul etti

SIMON JONES: Watford, 19 yaşındaki forvet Obbi Oulare için Club Bruges ile 6 milyon sterlinlik bir anlaşma imzaladı.

6ft 5ins Belgium 21 Yaş Altı uluslararası bu sezon birkaç kulüp tarafından izlendi, ancak Watford erken bir kumar oynadı ve beş yıllık bir sözleşme imzaladı.

Roma forvet Victor Ibarbo, tıbbi yardımını Roma’dan ve geçen sezon Vicarage Road’da kiralık olan Crystal Palace orta saha oyuncusu Adlene Guedioura’dan bir sezon ödünç alıyor ve üç yıllık bir anlaşmaya katılıyor.

Forvet Matej Vydra, Reading’e geçmeyi tartışıyor.

16:00 TRANSFER PENCERESİ KAPANANA KADAR İKİ SAAT KALDI 16:00 Joleon Lescott, West Midlands’daki geçişini tamamladıktan sonra ‘vızıldıyor’

Buzzin https://t.co/wIMeqDXet1

– Joleon Lescott (@JoleonLescott) 1 Eylül 2015 15:52

ANLAŞMA YAPILDI: Aston Villa, West Brom’dan Joleon Lescott’un imzalandığını onayladı

İşte Aston Villa tarafından 1 milyon sterlinlik sabit bir ücret ödenen anlaşmayı çevreleyen ayrıntılar hakkında daha fazla bilgi. Anlaşma henüz 2 milyon sterline yükselebilir.

Daha fazlası için buraya tıklayın.

KIRILAN TRANSFER HABERLERİ: Yeni imza @JoleonLescott’a büyük hoş geldiniz. #AVFC #DeadlineDay pic.twitter.com/Xb03iXUkg8

– Aston Villa FC (@AVFCOfficial) 1 Eylül 2015 15:48 Chelsea’nin en son kiralık oyuncusu İslam Feruz hakkında daha fazlası

OLIVER TODD: İslam Feruz, kiralık olarak giden 31. Chelsea oyuncusu oldu ve bu onların giden işlerinin sonu olmayacak gibi görünüyor.

Nathaniel Chalobah’ın Napoli’ye geçici hamlesi dün İtalyan FA ile tamamen tamam gibi görünüyordu, ancak yine de her iki kulüpten de bu konuda onay bekliyoruz.

Michael Hector, Chelsea değişikliği onaylandığında Reading on kiralık’a geri döndüğünde rakamı tekrar eklemeli.

Her neyse, mevcut rakam bile Chelsea’nin 2013-14 rekoruyla eşleşiyor. Kredi çoğunlukları durmuyor …

15:44 Transfer penceresi kapanana kadar çok kalmadı – ama uzatılabilir …

Premier League anlaşma sayfasını hatırlıyor musunuz? Ne demek hayır?

Manchester United’ın geçen yaz transfer penceresi kapandıktan sonraki erken saatlerde Radamel Falcao’yu imzalamasına yardımcı olan basit bir kağıt parçasıydı.

Kısacası, Premier Lig iki Premier Lig kulübünden 16:00 – 18:00 arasında anlaşmanın yapılmasını istediklerini belirten bir anlaşma sayfası alırsa, kulüplerin transferi tamamlamak için iki saati daha olacaktır.

Temel olarak, gerçek son teslim tarihinin aslında evrak işlerine bağlı olarak saat 20: 00’de olduğu anlamına gelir. Birkaç bonus saat düşünün …

15:34 Oldham, Ocak ayına kadar kiralık Kelt savunucusu Eoghan O’Connell’i ele geçirdi

Oldham, Celtic’ten Eoghan O’Connell’in imzalanmasıyla savunmalarına katkıda bulundu.

20 yaşındaki stoper, Ocak ayına kadar kiralık olarak Latics’e katıldı. O’Connell, İskoç şampiyonları için ilk altı takım görünüşü kazandı

İMZA: @celticfc Youngster Krediye Katıldı. #DeadlineDay Burayı okuyun: http://t.co/Ii5XGDV3Pm pic.twitter.com/7l65cFx2to

– Oldham Athletic AFC (@OfficialOAFC) 1 Eylül 2015 15:29 Ve daha fazla Chelsea oyuncusu kiralık olarak gidiyor …

İslam Feruz, bugün sezon sonuna kadar Hibernian’a kiralık olarak katıldı … http://t.co/73iAW9UPb2

– Chelsea FC (@ChelseaFC) 1 Eylül 2015 15:27 Brentford, Shrewsbury Town’dan Ryan Woods’un 1 milyon sterlinlik anlaşmasını tamamladı

JACK GAUGHAN: Shrewsbury Town orta saha oyuncusu Ryan Woods’un Brentford’a 1 milyon sterlinlik hamlesi yapıldı. Ayrıca yüksek satış yüzdesi. 

15:25 Öyleyse QPR’de kalıyor musun, Charlie?

🔵⚪️🔵⚪️ # 9 #QPR büyük sezon önde

– Charlie Austin (@ chazaustin9) 1 Eylül 2015 15:22 Marvin Sordell’in sözleşmesi Burnley tarafından sadece bir gol attıktan sonra feshedildi

CHRIS WHEELER: Bugün yeni transferleri Joey Barton olarak açıklandıktan sonra Burnley, forvet Marvin Sordell’in kontratı karşılıklı rıza ile iptal edildikten sonra Turf Moor’dan ayrıldığını doğruladı.

Sordell geçen sezon Burnley için 17 maça çıktı ama FA Cup’ta Spurs’a karşı sadece bir gol attı.

JOE BERNSTEIN: Forvet Marvin Sordell’in sözleşmesi Burnley tarafından iptal edildi. Bir defaya mahsus İngiltere’nin 21 yaş altı uluslararası oyuncu için bir servet düşüşü.

Marvin Sordell’in tek Burnley golü, bir FA Cup mağlubiyetinde Tottenham’a karşı geldi 15:18 Swindon, Wes Thomas’ı Ocak ayına kadar kiralamak için rekabeti yendi

JACK GAUGHAN: Birmingham City forvet oyuncusu Wes Thomas, Barnsley, Shrewsbury ve Portsmouth’u Ocak ayına kadar Swindon’a kiralık olarak imza atmak için geri çevirdi.

15:15 Norwich City forvet Gary Hooper Fulham’da sağlık görevlisi

Simon Jones: Norwich City forvet oyuncusu Gary Hooper, Fulham’da sağlık görevlisi.

27 yaşındaki oyuncu, hafta sonları Çarşamba günü Sheffiedl’a bir hareketin düştüğünü gördü, ancak Kit Symons onu Ross McCormack ve öncü Fulham’ın promosyon hamlesi ile bir araya getirmeye hevesli.

Hooper, Norwich’e 2013 yılında 5 milyon sterlin karşılığında katıldı, ancak onu Celtic’te sıkı bir favori yapan formu yeniden canlandırmayı başaramadı. Carrow Road kulübü için toplam 69 maçta 20 gol attı.